Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα σαπούνια είναι αποκλειστικά φυτικά συστατικά και βότανα. Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά λίπη ούτε χημικά συντηρητικά.
Επίσης, όλα ανεξαιρέτως τα σαπούνια μας έχουν ως κύριο συστατικό το αγνό παρθένο ελαιόλαδο (σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%) και περιλαμβάνουν άλλα φυτικά έλαια και βούτυρα γνωστά για τις καλλυντικές τους ιδιότητες, όπως λάδι avocado, λάδι jojoba, βούτυρο καριτέ, φοινικέλαιο, καρυδέλαιο, κλπ.
Ο αφρός τους είναι λεπτός, κρεμώδης και απολαυστικός!

Επιλογέας σαπουνιών
Επιλέξτε με λίγα κλίκ το σαπούνι που σας ταιριάζει!
Ολες οι κατηγορίες
Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε όλα τα σαπούνια της Ανθοχώρας, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Σαπούνια με εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς αρώματα και χρωστικές
Απόλυτα αγνά, χωρίς αρώματα και χρωστικές! Ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, βρέφη ή περιποίηση προσώπου. Τα περισσότερα από τα σαπούνια αυτής της κατηγορίας περιέχουν εκχύλισμα και αφέψημα από βότανα με ευεργετικές ιδιότητες.
Σαπούνια με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα
Με υπέροχα, διακριτικά αρώματα τα οποία δεν περιέχουν κανένα από τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στη σχετική λίστα της Ε.Ε. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία των αρωμάτων, η κατηγορία αυτή είναι για σας!
Σαπούνια με άρωμα
Με υπέροχα αρώματα ειδικά κατασκευασμένα για χρήση στη σαπωνοποιία με την "ψυχρή μέθοδο".
Σαπούνια για ειδικές χρήσεις
-Τα σαπούνια αυτής της κατηγορίας έχουν ειδική σύνθεση για διάφορες χρήσεις (όπως απολέπιση, κατά της κυτταρίτιδας, κλπ)